elektromos tűzhely egy ipari konyhában
A Magazin kategória cikkei

Mivel készülnek az ételek a nagykonyhákban?

A nagykonyhákban hatalmas mennyiségben készülnek minden nap az ételek, melyekhez különféle eszközök szükségesek. Természetesen ezek a berendezések sokkal nagyobbak, mint az otthonunkban megszokottak, és néha egészen másképp is néznek ki.

Az egyik legtöbbet használt gép a főzőzsámoly, de az elektromos tűzhelyek is sokféle méretben és kivitelben állnak rendelkezésre.

Mire valók a főzőzsámolyok?

Amikor nagyon sok étel készül, már nem lehet fazekakban és lábosokban főzni, hanem főzőüstöket kell használni. Ezek viszont a normál tűzhelyekre nem férnek fel, hanem főzőzsámoly szükséges hozzájuk.

A főzőzsámolyok az esetek többségében gázzal működnek, hiszen így gazdaságosan üzemeltethetők. Emellett rendkívül üzembiztosak, hiszen egyszerű szerkezetnek számítanak, és kiválóan alkalmasak a nagy volumenű munka kiszolgálására.

főzőzsámoly

Ahol nincs gázszolgáltatás vagy valamilyen más ok miatt nem felel meg ez a típus, ott elektromos főzőzsámolyokat használnak. Ezekkel is ugyanolyan jól lehet dolgozni, viszont az áram általában drágább, mint a gázzal történő üzemeltetés.

Mire valók az elektromos tűzhelyek?

Az ipari tűzhely termékek is kiválóan alkalmasak a nagy tömegű ételkészítés kiszolgálására, és olyan helyeken szokták felhasználni ezeket a gépeket, ahol nincs bevezetve gáz. A gáztűzhelyekkel ellentétben az elektromos változatok kissé lassabban melegednek be, viszont az elzárás után még jó ideig továbbra is szolgáltatják a hőt.

A felhasználási területük változatos, mindenféle ipari konyhában megállják a helyüket, legyen szó menüztetésről, a la carte felhasználásról vagy iskolák, idősotthonok konyháiról.

elektromos tűzhely

Legyen szó akár főzőzsámolyról, akár ipari tűzhelyről, mindenképpen érdemes olyan helyről beszerezni őket, ahol szakértői segítségek kapunk hozzá. Az ipari konyha webshopok nem csak nagyon részletes kínálattal, de jól kitöltött adatlapokkal is készülnek a vevők fogadására. A felhasználásukkal pontosan megtudhatjuk az adott gépek főbb paramétereit, szükség esetén pedig megkérdezhetjük a webshop munkatársait is.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük