molfix pelenkák
A Magazin kategória cikkei

Egyre népszerűbbek Magyarországon a Molfix pelenkák

A Moflix pelenkák első említésre a legtöbb családban ismerősen csenghetnek, hiszen a török cég többek között rengeteg különféle pelenkát és popsitörlőt is forgalmaz. Magyarországon is egyre népszerűbbek a termékeik, így nem csoda, ha páran szívesen emlékeznek vissza a Moflix pelenkás-időszakokra, illetve sokan még ebben a pillanatban is bőven benne járnak ebben az időintervallumban, amelyet a cég termékei kellemessé és kényelmessé tesznek.

A Moflix cég kifejezetten sokoldalú a produktumait illetően. Kapható náluk pelenka, mindenfajta méretben, az újszülöttek igényeitől kezdve egészen a 6-os méretig – tehát 15, vagy annál több kilogrammos gyermekek számára is. Temérdek összeállítás létezik, például gazdaságos pelenka akció csomagok, amelyek több pelenkát tartalmaznak, illetve kapható bugyipelenka és környezetbarát kiszerelés is.

A Molfix pelenka sajátosságai

Mindegyik Molfix pelenka puha, légáteresztő réteggel lett felszerelve, mely biztosítja az akadálymentes szellőzést. Különös figyelmet fordítottak a védőrétegre, így a pelenkák sokáig magukban tudják tartani a nedvességet. Vékonyra tervezték őket, hogy a gyermekeknek a lehető legkomfortosabb környezetet tudják biztosítani. Illetve a mintázatra is ügyeltek: kedves, színes, állatkás dizájnt terveztek, amely sokaknak már első pillantásra megtetszik.

Másfelől kaphatóak Moflix gyártású törlőkendők is, melyek a babák bőrének védelmét szolgálja. Izotóniás vízzel készült (amely megfelelő az érzékeny, száraz bőrre is), aloe vera-s, illetve környezetbarát változatot is árulnak belőlük.

Ezeken kívül még kapható náluk ágyalátét, valamint a törlőkendőknek különböző variációi. Tehát egy szerfelett sokszínű cégről beszélhetünk, akik nem riadnak vissza a kísérletezésektől sem, mindig megpróbálnak valamilyen innovatív szálat csempészni a kínálatukba.

A termékekre időről időre leárazásokat hirdetnek, mely szinté hozzátesz a popularitásához. Továbbá bőrgyógyászati szempontból is kifogástalan, az egyik legnívósabb német cég által lett tesztelve az elmúlt évek során a termékfelhozatal, akik nem találtak kivetnivalót a Molfix pelenkák minőségében.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük