Freemail bejelentkezés menete
A Magazin kategória cikkei

Freemail bejelentkezés

Az emberek rengeteg email szolgáltató közül választhatnak, ha egy új emailcímet szeretnének létrehozni. Mindegyik szolgáltatónak vannak előnyei és vannak hátrányai, hogy kinek melyik a legmegfelelőbb, azt mindenkinek a saját igényeit mérlegelve kell eldöntenie.

Jelenleg Magyarországon a hazai szolgáltatók közül a Freemail a legnépszerűbb. Az egyik legtöbb szolgáltatást nyújtó levelező rendszer rendkívül felhasználóbarát és mindenki számára elérhető. A Freemail bejelentkezés is gyerekjáték, egyetlen feltétele egy előzőleges regisztráció, különösebb tanulás vagy gyakorlat nélkül bárki el tudja végezni.

Freemail bejelentkezés menete

A bejelentkezéshez nem is kell mást tennünk, csak keressük fel a levelezőrendszer weboldalát és a „Felhasználónév” mezőbe írjuk be a regisztrációkor megadott felhasználónevünket és a „Jelszó” mezőbe pedig a jelszavunkat és nyomjunk a „Belépés” gombra.

Ha következő alkalommal ennyit sem szeretnénk vesződni, bejelölhetjük a „Maradjon bejelentkezve” jelölő négyzete, így gépünk elmenti az adatainkat és az oldal felkeresésekor rögtön be is jelentkeztet bennünket. Ha többen használunk egy gépet, vigyázzunk, nehogy más lépjen be a mi fiókunkba, vagy nehogy minket más fiókjába jelentkeztessen be automatikusan a rendszer. Ez különösen akkor fontos, ha például linképítés vagy másféle online munkával foglalkozunk, így az ügyfeleink adatait is kezeljük.

Ha esetleg a bejelentkezésnél elrontottuk a felhasználónevünket vagy a jelszavunkat, a rendszer egy hibaüzenettel figyelmeztet. Ilyenkor ellenőrizzük le, hogy nem hagytuk-e bekapcsolva a CapsLock gombot, magyar nyelvűre van-e állítva billentyűzetünk, nincs-e bekapcsolva az automatikus helyesírás javító, illetve jól adtunk-e meg minden adatot. Hasonlóan egyszerű dolgunk van, ha telefonunkról akarunk belépni. A weboldal dizájnja minimálisan eltérhet a megszokott számítógépes verziótól, ám ez csak az optimalizálásnak köszönhető.

Freemail bejelentkezés elfelejtett jelszó esetén

Ha esetleg elfelejtettük jelszavunkat és ennek következményeként nem tudunk bejelentkezni, kattintsunk, vagy mobiltelefon esetében nyomjunk az „Elfelejtett jelszó” gombra, ezt követően adjuk meg felhasználónevünket. Ha ezt megtettük és igazoltuk, hogy emberek vagyunk (megcsináltuk a Captcha tesztet), egy új felület jelenik meg.

Itt a Freemail regisztráció során megadott biztonsági kérdésre kell válaszolnunk, majd egy új jelszót kell kitalálnunk. A regisztrációkori biztonsági kérdések általában egyszerű, de mégis olyan kérdések, amire csak mi tudunk válaszolni, például: mi a gyerekkori legjobb barátod neve, vagy milyen autón tanultál vezetni.

Ha esetleg nem emlékeznénk erre a válaszra sem, de levelező rendszerünkben beállítottuk a levelek továbbítását, lehetőségünk van egy belső jelszóemlékeztető kérésére, akkor saját email címünkre kapunk jelszóemlékeztetőt, az továbbítja a külső email címre, így be tudunk lépni a továbbiakban.

A Freemail bejelentkezés itt érhető el.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük