Az Energia kategória cikkei

Hatékony és gyors ablakcserét szeretnél? Erre figyelj oda!

Használat közben az ablakok szélsőséges időjárási viszonyoknak vannak kitéve. Télen fagyra és hóra, nyáron pedig hőségre, szélre, esőre és jégesőre is számíthatnak. Bár minden ablakot úgy terveztek, hogy évekig kitartson, a technológia és a szabványok sokat változtak az elmúlt néhány évtizedben. A szakértők ezért az ablakok cseréjét körülbelül 20 éves intervallumokra datálják. Ennek köszönhetően mindig energiatakarékosak és biztonságosak lesznek. Hatékony és gyors ablakcserére vágysz?

A nyílászárókat szakemberrel cseréltesd ki!

A profik által elvégzett Veka ablak cseréjének folyamata hatékonyan elvégezhető, ha jól felkészülünk rá. Érdemes tehát időt szánni egy tapasztalt szakember keresésére, vagy inkább egyszerűen csak az Ablakbudapest.hu profi szerelőgárdájára bízni a feladatot. Az ablak cseréje jó alkalom arra, hogy több napfényt és friss levegőt vigyünk be az adott helyiségbe akár nagyobb vagy több nyílászáró felhasználásával. A természetes fény befolyásolja biológiai ritmusunk fenntartását, hozzájárul az egészség megőrzéséhez és növeli a szobák tágasságának benyomását. Az előírások szerint az üvegezési területnek legalább 12 százalékát kell kitenni a teljes alapterületből, de az energiatakarékos ablakoknak köszönhetően a gyakorlatban ez akár 30 százalék is lehet.

Az energiahatékonyság szem előtt tartásával újíts fel

Az energiaárak folyamatosan emelkednek, ezért az energetikai paraméterek kulcsfontosságú szempontok legyenek az ablakcsere végső kiválasztásánál. A meleg beépítési rendszerrel installált ablakok csökkentik a hőveszteség mértékét, védenek a hőhidak kialakulása ellen, valamint gátat képeznek a szél és a hideg levegő ellen. A helyiségek jobb szigetelése az energiaszámlákat is csökkenti, mert télen kevésbé kell fűteni, nyáron pedig nem kell annyira hűteni a helyiségeket. A kényelem további növelése érdekében választhatsz új, innovatív technológiás mutatókkal rendelkező ablakokat is, amelyek jobb hangszigetelést és a kívülről érkező hangok szinte maximális elnyomását biztosítják. Ezenkívül könnyen mosható bevonattal vannak ellátva a külső üveglap viszonylatából, amely megkönnyíti a tisztán tartást, és korlátlan kilátást biztosít.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük